Grad Zabok dodijelio povelju Službi za ginekologiju i porodništvo OB Zabok

Grad Zabok na blagdan Svete Jelene Križarice slavi Dan grada i Župe. Prilika je to da se podsjeti na sve značajne projekte realizirane u gradu u proteklom periodu, ali i najzaslužnijima podijele plakete, povelje i priznanja.

Brojni ugledni gosti i uzvanici nazočili su svečanosti na kojoj su, osim što su predstavljeni svi projekti koji su se realizirali u prošloj godini, kao i planovi za dalje, dodijeljena priznanja zaslužnim građanima, pojedincima i ustanovama u Gradu Zaboku. Između ostalih nagrađenih, Povelju Grada Zaboka povodom 50-te obljetnice osnutka i uspješnog rada dobila je Služba za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

Povelju je primio profesor Rajko Fureš, voditelj Službe za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, koji je kazao kako je ovo veliko priznanje i podstrek za još bolji i kvalitetniji rad na korist i dobrobit rodilja, trudnica, ginekoloških pacijentica, kao i najmlađih koji se rađaju u OB Zabok.

-Zahvaljujem na ovim velikim priznanjima koji će nas i dalje poticati da budemo još bolji i kvalitetniji. Nadam se da ćete nas i dalje podržavati, a mi ćemo vam odgovoriti svojim srcem-kratko je poručio profesor Fureš na svečanosti.